Service en kwaliteit

Bij Luxxur staat service hoog in het vaandel en doen we er alles aan om u tevreden te maken. Daarom gebruiken we enkel materialen van de hoogste kwaliteit

Garantie

Doordat we gebruik maken van de beste materialen kunnen we lange garanties geven op onze producten: de garantie op het onverwoestbare frame is 10 jaar, op het schuim en stoffen 5 jaar.

Uniek design

Onze loungesets worden volledig ambachtelijk gemaakt door ervaren stoffeerders. Ambachtslieden die er plezier in hebben om een mooi product te maken. Dat resultaat is zichtbaar in onze Luxxur loungesets, strak gestoffeerd.

OPRICHTING

Het merk Luxxur.

Na zelf op zoek te zijn geweest naar zitcomfort en design voor buiten kwamen we erachter dat dit niet zo maar voor handen is, in ieder geval niet voor een betaalbare prijs. Daarbij ook de luxe en comfort om niet steeds te moeten slepen met kussens maar gewoon een mooie luxe comfortabele loungeset die we het hele jaar buiten kunnen laten staan en in een kleur die we ook zelfs binnen mooi zouden vinden. Maar dat lukte niet zomaar.

Dus zijn we zelf aan de slag gegaan met ontwerpen en het zoeken van een productie welke aan onze hoge eisen van kwaliteit en afwerking kon voldoen. Daarbij wilden we waterdichte en kleurechte stoffen in combinatie met een mooi design en een top kwaliteit interieur. En niet te vergeten, het zitcomfort moet ook zo als bij een binnenbank zijn zodat je uren kunt relaxen op je loungeset voor buiten. 

Ook voor de materialen wilden we het beste wat er op de markt geleverd word en dat betekende dus geen gewoon schuim maar een echte outdoor-foam waar het water zo doorheen kan lopen en een frame van watervast betonflex (geperst hout, wij hebben een test gedaan door het materiaal een maand lang in het water te laten liggen en geen verandering gehad), top kwaliteit dus. De stoffen wilden we in vele trendy kleuren maar wel kleurecht en waterbestendig. De combinatie van de materialen moet er voor zorgen dat de loungeset gewoon in een Nederlands regenbui kan blijven staan en als het weer opklaart snel gereed is om weer op te zitten. 

We werken met standaard opstellingen maar door het modulaire systeem kunnen we aan al uw wensen voldoen, extra elementen, kleuren, sierkussens, etc.

Nu heden ten dage zijn we trots op onze collectie. We staan voor onze kwaliteit en zijn blij met het design. 

Luxe wonen

Luxe leven

Previous slide
Next slide

Volg ons op Social media?