Home » Luxe tuinmeubelen Uden

Luxe tuinmeubelen in Uden

Bij Luxxur in Uden koop je mooie en luxe tuinmeubelen. Wij hebben een groot assortiment aan tuinmeubelen in onze showroom en webshop. Onze meubelen zijn van de beste kwaliteit, omdat onze leveranciers alleen de beste materialen gebruiken. Ook worden alle luxe tuinmeubelen die we in Uden verkopen met de hand gemaakt. Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat luxe niet duur hoeft te zijn. Onze outdoormeubelen zijn daarom voordelig geprijsd, waardoor het voor iedereen mogelijk is om luxe in huis te halen. Wij helpen je bij het vinden van jouw stijl, zodat al je meubelen perfect in je tuin passen.

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Rodos-1-scaled

Jouw nieuwe luxe tuinmeubelen kopen in Uden of online

In onze showroom in Uden en in onze webshop kies je uit verschillende modellen aan luxe tuinmeubelen. Onze verschillende modellen heten: Marbella, Malaga, Banus en Estepona. De tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals taupe en grijs. Je kiest bij ons ook voor all-weather-loungesets. Deze sets kun je het hele jaar door buiten laten staan, want het frame en de kussens zijn weerbestendig.

loungebank voor buiten naast een zwembad

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Rodos en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vindt u in deze kleuren niet uw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin. Onze strakke loungebank voor buiten komt bovendien altijd in een set. Deze all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

Bestel jouw nieuwe tuinmeubelen nu in de webshop

Wij verkopen luxe loungesets naar ieders smaak. Bestel daarom nu jouw luxe tuinmeubelen in onze webshop of kom langs in onze showroom in Uden. Je kunt bij ons zeven dagen in de week een afspraak maken. Vul nu ons contactformulier in of bestel zonder hulp jouw nieuwe tuinset online.