Home » Loungeset losse elementen

Loungeset met losse elementen

Koop jouw loungeset met losse elementen nu bij Luxxur, dé meubelspecialist van Uden. Zowel in onze showroom als online kun je bij ons terecht voor luxe loungesets in verschillende kleuren, modellen en afmetingen. Met onze losse elementen bouw je een loungeset die perfect past bij jouw tuin, afhankelijk van de ruimte die je hebt. Jij kiest de elementen die je wil, en wij adviseren je over de mogelijke combinaties. Zo maak je bijvoorbeeld een U-vormige loungebank, of plaats je naast je loungeset een los element, zoals een poef of voetenbankje. Je kunt in onze showroom elke dag van de week terecht op afspraak, als je advies wilt inwinnen of inspiratie wilt opdoen voor jouw nieuwe loungeset voor buiten.

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Rodos-1-scaled

Koop online jouw loungeset met losse elementen

Je maakt jouw loungeset met behulp van losse elementen oneindig zo groot of klein als je wil. Zo kan iedereen bij Luxxur terecht voor hun loungeset in de stijl Marbella of Malaga, ongeacht de grootte van hun terras of tuin. Kies je voor een loungehoekbank of ga je voor een andere vorm? Het kan allemaal, want de elementen zijn met elkaar te combineren. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de loungeset die bij jouw stijl past. Wil je liever een kant-en-klare bank in je tuin? Bekijk dan online of in onze showroom in Uden onze gehele collectie buitenmeubelen.

loungebank voor buiten naast een zwembad

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Rodos en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vindt u in deze kleuren niet uw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin. Onze strakke loungebank voor buiten komt bovendien altijd in een set. Deze all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

Neem contact met ons op of plaats een bestelling

Het online bestellen van een luxe loungeset gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Bovendien zijn onze loungebanken zeer betaalbaar en kun je ons elke dag van de week bereiken met je vragen. Wil je meer informatie over je bestelling of wil je langskomen? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te in te plannen.