Home » Loungehoekbank voor buiten

Loungehoekbank voor buiten

Een loungehoekbank voor buiten koop je bij dé meubelzaak van Uden, Luxxur! Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie aan meubelen voor buiten, waaronder een strakke loungebank. Onze hoekbanken zijn groot genoeg, zodat je met je gehele gezelschap heerlijk kunt ontspannen in jouw tuin. Zo ervaar je thuis het échte vakantiegevoel. Onze loungehoekbank voor buiten geeft jouw tuin karakter. Ook zijn de banken stabiel en gaan ze niet doorzitten. De banken voor buiten zijn voorzien van outdoorfoam. Dit materiaal laat water door, waardoor het perfect ventileert en het meest optimale foam is voor buiten. De stoffen zijn kleurecht en waterdicht. Het frame is gemaakt van massief watervast materiaal (multiplex). Deze materialen zorgen ervoor dat onze luxe, strakke loungebank voor buiten geschikt is om altijd buiten te staan, zelfs in de winter. Onze luxe, strakke loungebank is bovendien scherp geprijsd, omdat wij vinden dat kwaliteit, luxe en betaalbaarheid goed samengaan.

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Rodos-1-scaled

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Estepona en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vind je in deze kleuren niet jouw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin, volledig op maat en naar eigen smaak en wens. Onze strakke loungebank voor buiten kan op elk moment oneindig uitgebreid worden omdat deze bestaat uit losse elementen die met elkaar te combineren zijn. De Luxxur all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

loungebank voor buiten naast een zwembad

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Rodos en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vindt u in deze kleuren niet uw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin. Onze strakke loungebank voor buiten komt bovendien altijd in een set. Deze all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

Bestel jouw nieuwe hoekbank online

Naast onze webshop kun je ook terecht bij onze showroom in Uden. Hier zie je al onze meubelen in het echt en is het mogelijk om de materialen te bekijken en te voelen. Bovendien kun je onze loungehoekbank voor buiten hier uittesten. Wanneer je in onze webshop of in onze winkel kiest voor een strakke loungebank met een hoek voor buiten, kies je voor een luxe tuinmeubel. Dat maakt Luxxur geschikt voor iedereen die een nieuwe loungebank voor buiten nodig heeft, ongeacht de grootte van hun budget. Wil je meer informatie over onze producten voordat je een bestelling plaatst? Neem dan contact op door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar! Bestel nu jouw nieuwe en betaalbare, strakke loungebank voor buiten bij ons.