Home » Ligstoel buiten kopen

Een ligstoel voor buiten kopen

Als je een ligstoel voor buiten wilt kopen, heb je bij Luxxur uit Uden volop keuze! In onze webshop en onze showroom verkopen wij diverse ligstoelen die je in je tuin plaatst. Met de ligstoel voor buiten die je bij ons kunt kopen, geniet je heerlijk van het zonnetje in je eigen tuin. Bekijk ons gehele assortiment online, zodat je ziet welke modellen ligstoelen wij verkopen.

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Rodos-1-scaled

Een ligstoel voor buiten kopen van de beste kwaliteit

Al onze producten zijn van topkwaliteit. Zo kun jij zonder zorgen buiten genieten in je ligstoel die je bij ons gaat kopen. Je kiest uit diverse modellen ligstoelen, zoals San Pedro of Tariffa. Het is bovendien mogelijk om onze stoelen het hele jaar lang buiten te laten staan. Het zijn namelijk échte vierseizoenentuinmeubels door het outdoortextiel waar ze van gemaakt zijn. Dit losstaande element combineer je bovendien goed met onze strakke loungehoekbanken.

loungebank voor buiten naast een zwembad

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Rodos en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vindt u in deze kleuren niet uw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin. Onze strakke loungebank voor buiten komt bovendien altijd in een set. Deze all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

Maak een afspraak in onze showroom

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Uden voor het kopen van een ligstoel voor buiten? Dit kan enkel op afspraak. Ben je niet in de gelegenheid om langs te kopen in onze showroom? Dan is het bestellen van loungebedden in onze webshop een mogelijkheid. Heb je vragen over onze artikelen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.