Home » Koop een daybed voor buiten in Uden

Koop een daybed voor buiten in Uden

Ben je op zoek naar een daybed voor buiten en heb je de mogelijkheid om naar Uden te komen? Breng dan eens een bezoek aan Luxxur. In onze showroom vind je een daybed voor in de tuin. Je kunt zelf de kleur en het materiaal van het daybed voor in de tuin kiezen. Match het bed met je loungebank en maak overal één geheel van.

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Showroom 7 dagen per week open op afspraak

Betaalbare luxe en kwaliteit op maat

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Rodos-1-scaled

Relax in een daybed buiten in de tuin in Uden

Met een daybed in de tuin kan je elke dag heerlijk relaxen in het zonnetje. Luxxur uit Uden biedt een daybed voor buiten aan in verschillende kleuren en materialen, zo kan je het bed helemaal aan je tuin laten matchen. Ben je op zoek om al de meubels in je tuin te vernieuwen? Breng dan een keer een bezoekje aan onze showroom. Hier vindt je al onze luxe tuinmeubels uitgestald en volledig gestyld. Ben je naar een daybed in de tuin ook op zoek naar een luxe loungeset? Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Wil je een mooie daybed voor buiten kopen in onze showroom in Uden, maar ben je op een budget? Dat is ook geen enkel probleem. Wij hebben namelijk ook een outlet. Hier vindt je mooie tuinmeubels voor een scherpe prijs.

loungebank voor buiten naast een zwembad

Een loungehoekbank voor buiten in verschillende kleuren

Onze loungebanken voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kies je voor jouw loungehoekbank voor buiten uit onze modellen Malaga, Banus, Rodos en Marbella. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, waaronder taupe beige, antraciet en licht grijs. En vindt u in deze kleuren niet uw keuze, dan kunnen we putten uit honderden kleuren op bestelling. Zo vindt iedereen bij ons een loungehoekbank voor buiten in de tuin. Onze strakke loungebank voor buiten komt bovendien altijd in een set. Deze all-weather-loungesets zijn geschikt om altijd buiten te staan.

Bezoek de showroom in Uden

Wil je een bezoekje brengen aan onze showroom in Uden om een daybed voor buiten te kopen? Wat leuk! Je bent natuurlijk van harte welkom. Wil je een afspraak inplannen om onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook als je vragen hebt kan je via het formulier contact met ons opnemen.